Post by elporworkbesan on Feb 17, 2022 2:11:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu punktu skaitu ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
PIEVIENOJUMI! neatkarīgi no tā, ko jūs darāt, ir vismaz 3 papildinājumi 1 spēlē un tas ir šausmīgi, jūs varat spēlēt, tad parādās pievienošana un pārējie spēlētāji joprojām spēlē
Hole.io Arkády xhdu
Suds un par maz laika nevienam neiesaku
Tdifiduuru
Patika šī spēle. pēc tam viņi 2 min spēles vidū pievienoja reklāmu, kas atņem sekundes un pārtrauc raundu. Smieklīgi
Agrāk šī bija ļoti jautra spēle, es to spēlēju katru iespēju, bet tagad tajā ir ļoti labi spēlētāji un daudz papildinājumu, prasmes balstītas spēles nav labas un šī spēle ir sabojāta, nepērciet
Hücre Genişleme Savaşları Strateji Oyunları tino
Jautra koncepcija, taču reklāmas ir pusceļā, pirms un pēc līmeņiem, un jūs nevarat spēlēt, ja nav izveidots savienojums ar internetu (tātad tas var rādīt jums reklāmas. Vairāku spēlētāju spēle ir robotprogrammatūra, tāpēc tīkla savienojumiem nav iemesla, izņemot reklāmu izplatīšanu
Top 5 spēles, piemēram, Agar.io (spēles, kas līdzīgas Agar.io)
Šī spēle ir jautra, taču kāpēc spēles vidū ir reklāma un, kad tajā ir redzams, taimeris joprojām iet uz spēli.
jautra spēle, bet man nepatīk puslaika lieta, ko viņi pievienoja
Hole.io Arkadne igre zso
Man patīk šī spēle, bet tā turpina traucēt, un man nebija nekāda progresa, lai gan es spēlēju daudz reižu. Man bija kā: "Nāc!" Es vēlētos, lai šī spēle tiktu labota
Lieliska maza spēle, ļoti atkarību izraisoša! Tā vērtība ir īslaicīga, taču es priecājos, ka dažas dienas ar to izklaidējos, līdz es to pilnībā izmantoju. Es redzu lielu šīs spēles paplašināšanas potenciālu nākotnē, piemēram, vairāk karšu, varoņu, spēles režīmu, bonusu utt. Ak, un arī skaņa būtu lieliska, taču es noteikti redzu izaicinājumu, kas rada skaņu šim tipam. no spēles. Kopumā lieliska spēle jauniem un veciem.
laba spele vaine!
Tā ir lieliska spēle, tikai, lūdzu, noņemiet papildinājumus nē daudziem, jūs joprojām varat paturēt papildlaiku, bet pārējos, lūdzu, noņemiet tos
Ļoti laba spele.
Reklāmas, reklāmas un maldinošas, grūti aizveramas reklāmas. Nevar spēlēt bez interneta savienojuma, jo viņiem ir jārāda 30 sekunžu reklāmas ik pēc 30 sekundēm un pirms un pēc katra klikšķa.
Laboratorijas putas
Jautri, līdz saproti, ka nespēlē pret citiem cilvēkiem. Turklāt pilns ar reklāmām.
Hole.io Spillehall ewos
Hole.io Аркаде klob
Arkādes un spraigas darbības spēles 2 000+ lietotāji ... A wandering black hole has damaged a number of planets, rendering them uninhabitable.
Labākā spēle
Man patika šī spēle. Ļoti atkarību. Es spēlēju visu laiku, bet reklāmu daudzums ir padarījis šo lietotni pilnīgi nelietojamu. Katru minūti tas apstājas, un jūs saņemsit 2 vai 3 reklāmas. Tagad notiek atinstalēšana reklāmu dēļ.
Man patīk šī spēle, es sasniedzu maksimālo līmeni tikai viena mēneša laikā, man ļoti patīk šī spēle, es katru reizi iegūstu pirmo vietu. Es tikai vēlos, lai būtu vairāk vietu, kur doties paēst tādas lietas kā sala, pilsēta un robotu pilsēta, es tiešām vēlētos, lai tā būtu cita pilsēta vai sala.
Agrāk bija labāk pirms neprātīgās reklāmu biežuma. Kad es to saņēmu kādu laiku atpakaļ, jūs parasti saņemat 1 par spēli, tagad tas parasti ir 2 par spēli ar vismaz 1. Burtiski izstrādātāji šai spēlei piešķīra "puslaiku", lai pārliecinātos, ka redzat to pašu mobilo reklāmu, ko jūs esmu redzējis vismaz 20 reizes. Šī spēle aptuveni nozīmē 1 reklāmu katrās 30 sekundēs. Es tiešām gūtu jums lielākus ieņēmumus no reklāmām, ja to būtu mazāk. Tā kā es to spēlētu vairāk nekā vienu dienu, nevis atinstalētu ASAP. Iegūt palīdzību.
Man kādreiz patika spēlēt šo spēli, un nesen to atcerējos. Tomēr to ir gandrīz neiespējami spēlēt, jo tiek rādīts daudz reklāmu. Ir tik grūti spēlēt un baudīt spēli, kad reklāmas vienkārši parādās.
Pārāk daudz reklāmu
Tik jautras spēles, vienkārši neuztraucieties par reklāmām. Iesaku spēlēt tik jautri. Jūs varat domāt, ka tas ir jālabo, bet neuztraucieties par tiem.
FCC17A15PA65B - Server IO (Amphenol ICC)
Oho, šī spēle ir ļoti laba un aizraujoša. Vai varat, lūdzu, pievienot režīmu bez laika ierobežojuma. Lūdzu 😊
TAG: Hole.io 1.15.2,. Iebraukt aizliegts. Par mums · Privātuma politika · Lietošanas noteikumi · Atruna · Sazināties · Jūsu fails ir gatavs lejupielādei
Šī spēle turpina ēst manus datus un akumulatoru, un es nevaru spēlēt savā darba vietā, jo nevaru izveidot savienojumu ar internetu.
Izmantojiet, lai būtu lieliskas līdz reklāmas spēles vidū. Boooooooooo
Lejupielādēt Amazing Mole Hole Tap! APK - Jaunākā Versija 1.7.0 Android Ierīcēm - Amazing Mole Hole Pieskarieties! ir jautra un izaicinoša spēle.