Post by elporworkbesan on Feb 17, 2022 2:14:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Icing On The Dress ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Icing On The Dress IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες γεννήτρια χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Icing On The Dress 2022 version ▞▞▞
Πάρα πολλές διαφημίσεις είναι πάρα πολλές διαφημίσεις Έπαιξα ξανά το επίπεδο και πρόσθεσα Έπαιξα ξανά το επίπεδο σε προσθήκη μετά το επίπεδο σε προσθήκη μετά το επίπεδο σε προσθήκη μετά το επίπεδο και προσθήκη είναι πάρα πολλές διαφημίσεις Ίσως θα σκεφτόμουν να του δώσω τεσσεράμισι αστέρια ή τρεισήμισι αστέρια αν απαλλαγείτε από τόσες πολλές διαφημίσεις, αλλά προς το παρόν δεν θα συνιστούσα να το αποκτήσετε, αλλά αν το διορθώσετε και απαλλαγείτε από όλες τις διαφημίσεις, θα το συνιστούσα, αλλά είναι πάρα πολλές διαφημίσεις και θα μπορούσα ενδεχομένως να δώσω το τηλέφωνό σας είναι ιός
Λατρεύω αλλά λατρεύω το 8/10 γιατί ήταν πάρα πολλές οι διαφημίσεις και παρακαλώ ξεκλειδώστε πολλές barbie και γευτείτε κάποιο άτομο βανίλια ή μύρτιλο ή πολλές γεύσεις αλλά δεν το έχουμε αυτό.
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό. Το γεγονός ότι πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις μόνο και μόνο για να ξεπεράσετε τα επίπεδα, το καθιστά πρακτικά αδύνατον να παίξετε και αφαιρεί τη διασκεδαστική, ανακουφιστική ιδέα από το άγχος από το παιχνίδι. Μην χάνετε το χρόνο σας με αυτό το παιχνίδι γιατί θα εκνευριστείτε αμέσως από αυτό. Απεγκαταστάθηκε μετά από δέκα γύρους και μακάρι να μπορούσα να το βαθμολογήσω με μηδέν αστέρια. Παρακαλώ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΕ αυτό το φρικτό παιχνίδι που φτιάχτηκε ξεκάθαρα από μερικούς πολύ άπληστους προγραμματιστές που αναζητούν χρήματα μη ικανοποιημένους παίκτες!!
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά αυτό το παιχνίδι έχει δυσλειτουργίες!!!
Αυτό είναι πολύ καλό, ελπίζω αυτή η εφαρμογή να μην αλλάξει γιατί μου αρέσει πολύ
Καλο
Διασκεδαστικό, αλλά τώρα χρειάζεται μια ώρα για να φορτώσει!!
Icing On The Dress როლური თამაშები evay
Έλεγα ψέματα το παιχνίδι μέχρι να μαυρίσει κάτι λάθος με αυτήν την εφαρμογή, δεν έχω ποτέ κανένα πρόβλημα με αυτά τα παιχνίδια, οπότε πρέπει να το διορθώσετε κύριε προγραμματιστή...
Το παιχνίδι θα ήταν διασκεδαστικό αν εκτελούσε σωστά αλλά το επόμενο κουμπί δεν εμφανιζόταν το κουμπί για τον πάγο και οι σακούλες δεν εμφανίζονταν. Δεν μπορούσα να καταλάβω πότε αγόραζα πράγματα ή πότε συμφωνούσα να δω βίντεο. διορθώστε την εφαρμογή
Είναι πολύ βαρετό και μόλις ξεκίνησα και υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις που το έδωσα λιγότερες γιατί δεν το συνιστώ
Μου αρέσει το παιχνίδι Μου αρέσει να φτιάχνω τη δική μου τούρτα Barbie Μου αρέσει τόσο πολύ θέλω πραγματικά να παίξω αυτό το παιχνίδι και όλη η μέρα είναι τόσο υπέροχη οπότε μου αρέσει το παιχνίδι τόσο πολύ είμαι κορίτσι και ετοιμάζω τούρτα πραγματικά το ήθελα τόσο πολύ για μένα Μου αρέσει είναι τόσο καλό τόσο δημιουργικό και τόσο ιδιαίτερο μου αρέσει τόσο πολύ που θέλω να το κατεβάσω δεν έχω πολλές ερωτήσεις να πω... ......... .................................然發覺 συγγνώμη υποθέτω ότι έγραψα κατά λάθος κινέζικες λέξεις ούτως ή άλλως μου αρέσει το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό και ve
Είναι ένα ικανοποιητικό παιχνίδι, αλλά έχει πολλές προσθήκες κυρίως κάθε 2 λεπτά
Είναι ωραίο αλλά έχει πολλές διαφημίσεις
Είναι δύσκολο να παγώσεις το κέικ.
Ανοίγω την εφαρμογή και πηγαίνει κατευθείαν σε μαύρη οθόνη!! Ούτε μια φορά δεν πρόλαβα να παίξω το παιχνίδι. Παιδιά πρέπει να το φτιάξετε αμέσως!! απεγκατάσταση τώρα
είναι 1 Αστέρι γιατί δεν μπορείτε να προσθέσετε και πρέπει να χάσετε τα αγαπημένα σας Στοιχείο και πελάτης Γίνονται τρελοί επειδή πρέπει να προσθέσετε σε εμάς αλλά δεν μπορείτε αν σας αρέσει δεν το κατεβάζω πια δεν πρόκειται να το κατεβάσω ξανά στη ζωή μου λυπάμαι που σου έδωσα 1 αστέρι Ελπίζω να με συγχωρείς αλλά είναι ένα ωραίο παιχνίδι που μπορείς να παίξεις!
Είναι καλό 😅αλλά είναι επίσης κακό γιατί αν πάρω βραβείο και κάνω κλικ σε αυτό δεν ανοίγει😡😤😑
Πρώτα απ 'όλα, ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. μετά από κάθε. Μονόκλινο. Το επίπεδο αυτό σας επιβάλλει μια διαφήμιση. ΚΑΙ όταν χρειάζομαι frosting δεν έχω. Ποια είναι αυτή η αμοιβή για να κερδίσετε; Δεύτερον, έκλεψε στη διαφήμιση από το κερασάκι στην τούρτα. Όταν το είδα στο tik tok, έλεγα ότι το λένε κερασάκι στην τούρτα. Αλλά μετά κοίταξα και έγραφε κερασάκι στο φόρεμα. όταν πήγα στο κατάστημα εφαρμογών για λήψη, υπήρχε μια εφαρμογή από κάτω που ονομαζόταν "κερασάκι στην τούρτα". Για καλύτερα και δημιουργήστε πρωτότυπο περιεχόμενο αντί να κλέψετε άλλα. 🙄
Θέλω να δοκιμάσω αυτό το παιχνίδι που δεν έχω
Πάρα πολλές διαφημίσεις! Είναι ενοχλητικό!
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά είναι πραγματικά εύκολο, δεν είναι καθόλου δύσκολο και είναι επίσης πολύ έξυπνο και έτσι του έδωσα 2 αστέρια
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά τόσες πολλές διαφημίσεις μπαίνουν στο παιχνίδι αλλά ωραίο.
Είμαι 13 και μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, είναι τόσο διασκεδαστικό και πραγματικά κατάλαβα καλά το γλάσο και είναι τόσο διασκεδαστικό, έτσι μου αρέσει και η διαφήμιση σε αυτό είναι αστεία Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι λήψη τώρα
Ξέρεις σε ποιον με πάει
Icing On The Dress Ролеви yub
Αυτό το παιχνίδι είναι τρομερό και κακό, σας συμβουλεύω να μην ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ, πιστέψτε με ότι δεν θα σας αρέσει.
Πήρα αυτό το παιχνίδι επειδή φαίνεται διασκεδαστικό στη διαφήμιση, αλλά όχι, δεν έχεις κανέναν έλεγχο πάνω σου, απλά το βάζεις στην τούρτα και μου αρέσει να ανακατεύω μερικές φορές τα πράγματα γιατί είναι διασκεδαστικό αλλά ο μόνος τρόπος που μπορείς να τα μπερδέψεις δεν ολοκληρώνετε το κέικ, οπότε αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ
Αυτό είναι τόσο χαλαρωτικό, είναι πολύ διασκεδαστικό, δίνει ένα πλατύ χαμόγελο Λατρεύω ❤ Το κατεβάστε το τώρα
Το παιχνίδι δεν είναι καλό, είναι γεμάτο διαφημίσεις, κάθε λεπτό υπάρχει ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων και άλλο ένα μόνο για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Επίσης, δεν έχετε καμία ελευθερία δημιουργικότητας για να διακοσμήσετε τα κέικ, ουσιαστικά απλώς χτυπάτε την τούρτα και κάνει τη διακόσμηση και τα πάντα από μόνη της. Αν μπορούσα θα του έδινα 0 αστέρια
Το παιχνίδι έχει πολλές διαφημίσεις και γίνεται βαρετό μετά από λίγο :/
Όπως όταν έπαιζα επεισόδια, είδα μια διαφήμιση για αυτό το παιχνίδι και ήμουν σαν να πρέπει να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι και να παίξετε❤
Πρέπει να το δοκιμάσετε αυτό! Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι!
Είναι διασκεδαστικό, αλλά απλά βάζεις παγάκι σε μια τούρτα
Λατρεύω το πόσο γρήγορο είναι και πόσο ικανοποιητικό 😌
Χρειάζεται πολύς χρόνος για τη λήψη 😪
Icing On The Dress Rol Oyunu xijz
όμορφα φορέματα, γεμάτα στυλ και μόδα. Το φόρεμα θα γυρίσει και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παγώσετε το εξωτερικό με διάφορα χρώματα. Δοκίμασε τις δεξιότητές σου στο στυλ του φορέματός σου! Νιώστε χωρίς άγχος και διοχετεύστε τον εσωτερικό σας σχεδιαστή στο Icing on the Dress. Τόσα πολλά όμορφα ρούχα για να τα περιστρέψετε, να περάσετε, να διακοσμήσετε. Μπορείς να φτιάξεις το τέλειο φόρεμα που θα ονειρεύονται οι celebrities; Διασκεδαστικό και εύκολο στην παραλαβή, αλλά μην χάσετε καμία ραφή... Θα είστε ο πρώτος που θα τα τελειώσει όλα; Χρωματίστε και διακοσμήστε το τέλειο εμείς
Έχω μερικά παράπονα για αυτό το παιχνίδι, όταν του βάζεις το κερασάκι, δεν πηγαίνει καν στο μέρος που θέλεις και δεν μπορείς να ξαναρχίσεις, με εξοργίζει επίσης όταν το emojispop όταν παίζεις
σας βοηθάει να γίνετε καλύτεροι στο να κάνετε τούρτα και, επίσης, αν έχετε ανιψιούς, μπορείτε να τους βάλετε να παίξουν σε αυτό το παιχνίδι αντί να παρακολουθείτε YouTube ή να συμμετέχετε σε κάποιο άλλο παιχνίδι που έχετε στο τηλέφωνο, τον υπολογιστή σας κ.λπ.
Αυτή η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή, αλλά οι διαφημίσεις είναι τόσες πολλές, αλλά μου αρέσει αυτή η εφαρμογή
Αυτό το παιχνίδι γίνεται τόσο βαρετό. Το μόνο που κάνετε είναι να κόψετε το κέικ και να κάνετε ό,τι θέλει ο πελάτης. Δεν υπάρχει πλάκα όπου μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας. Επαναλαμβανόμενο και τεμπέλικο παιχνίδι. Πολύ βαρετό!
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά μάλλον επαναλαμβανόμενο, προτιμώ το πρωτότυπο παιχνίδι. γλάσο στην τούρτα
Μου αρέσει να φτιάχνω αληθινά, αλλά αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ εύκολο και παιχνιδιάρικο και σε όσους αρέσει αυτό το παιχνίδι βάλε μου αρέσει και σχολίασε τι νιώθεις
Τόσες πολλές διαφημίσεις. Διαφήμιση μετά από όλα. Στη συνέχεια, αν θέλετε να ξεκλειδώσετε κάτι. Μάντεψε. Περισσότερες διαφημίσεις φράγματος
蛋糕小姐姐 角色扮演 iwlw
Clash of Clans Stratēģiskās spēles dyl
Όταν μπαίνες σε βγάζει έξω.Μην το κατεβάσετε
Τα γραφικά των ανθρώπων είναι ένα μηδέν. Δεν μου αρέσει το παιχνίδι
Οτι αι να πω είναι λίγο για αυτήν τα μαλάκια που την ονόμασαν και το παιχνίδι που τα χόνια κάνουν σα να κλάνει γιδοπροβατο και οι τούρτες μόνο τούρτες δεν είναι η μία είναι σαν να είναι έτοιμη να κλάσει η άλλη είναι σαν να είναι έτοιμη να χέσει και μετά. λένε ότι δεν μπορούν να παίξουν και μικρά παιδιά που άμα δει μια από τις τούρτες το παιδί που θα τρομάξει και δεν θα κοιμηθεί για δέκα χρόνια και μετά θα τα λέει στην έρμη την μάνα του και να καταλάβει μην το κατεβάσετε ΠΟΤΕ και μην το δουν παιδιά.
Περισσότερες διαφημίσεις παρά επίπεδο
Το βαθμολογώ με 1 γιατί το 0 δεν είναι επιλογή. Σας κάνει να παρακολουθείτε διαφημίσεις χωρίς λόγο. Στη συνέχεια, όταν θέλουμε να παρακολουθήσετε ένα για να πάρετε κάτι Και αυτό δεν είναι έτοιμο ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ