Post by elporworkbesan on Feb 17, 2022 2:17:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Braindom 2: Загадки хто є хто? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Braindom 2: Загадки хто є хто? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити хак ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ Braindom 2: Загадки хто є хто? 2022 version ▞▞▞
Дуже цікава гра.. Вона може загострити ваш розум.. Якщо ви можете виконувати фізичні вправи в спортзалі, чому б вам не спробувати цю фізичну вправу вдома
Це дуже складно, але є реклама, і це єдина причина, чому я не поставив повну оцінку
класна гра
Афігена гра
Чудова концепція, але деякі з них не зовсім логічні чи не мають сенсу. Весело, якщо вас це не бентежить.
Вобще гра погана, як я міг поставити 0 балів, бо вона не відкривається
Натяки не зрозумілі, і важко показати докази.
Вибиває і не відкривається....
Braindom 2: Who is Lying? Fun Brain Teaser Riddles Word wyak
Не могу зайти!!!
Здається, це була б чудова гра, якби не вся реклама. Я влаштовую кілька оголошень, але 2 розширені оголошення, які ви не можете пропускати між кожним рівнем, є надмірними.
Вибиває з гри, неможливо зайти!!!!!!!
Супер✨🌟🌟
😇
Гра в порядку. Проте реклами занадто багато. Якщо ви розумні (або натискаєте щасливі), ви проходите кожен рівень набагато швидше, ніж реклама між ними. Дрібниці веселі, і рівні стають дещо складнішими на рівні 100, але деякі проблеми повторюються, і час, щоб пройти через рекламу, не вартий того, якщо ви хочете грати у безкоштовну гру.
Це хороші ігри, але багато реклами
Реклами більше ніж за одну розгадку, і щоб її потрібно вибрати платити, та хто хоче за це платити, якщо подібних поповнень, не рекомендую.
Багато реклами
Я не знаю, чому ви всі продовжуєте говорити забагато реклами, яку я відтворював близько трьох годин, і жодної реклами.
Braindom 2: Indovinello rompicapo. Chi mente? Giochi basati sulle parole cvqh
Мова не змінюється міняю на російську але не працює 🙊
Це гарна гра для роботи вашого мозку, АЛЕ! Дуже багато реклами! Щоразу, коли я проходжу повз дошку, з’являється реклама! 😖😒
Мені це подобається, але коли я відкриваю його спочатку, він робить помилку
гра суперова
Я люблю цю гру, тому що вона схожа на , ми повинні зосередитися на тому, що є підказкою для відповіді.
Minecraft Arcade nxku
Видалення. Серйозно, вам НЕ потрібні 2 реклами щоразу, коли екран змінюється! Оголошення стали набагато кращими, але повторення зображень і те, що вам потрібно зрозуміти на тій самій картинці, дратує.
Нудно
Мені потрібна реклама, але важко насолоджуватися грою з надмірною кількістю реклами. Перші рівні дуже прості, нудно чекати реклами після кожного рівня, щоб перейти до чогось складного. Я видалив після 15 рівнів. Не витрачайте свій час.
Ви не можете збільшити сцену. Я молодий, але маю дуже поганий зір. Я просто не можу побачити сцени, вони недостатньо великі.
Логіки нуль.... А реклами на всіх 100!
Хоча, це хороша гра, але іноді вона зависає і змушує вас почувати себе розчарованим ..... Але незважаючи на те, що це дуже хороша гра і приємна для проходження часу
Реклама після кожного рівня абсурдна. Робить Hame неможливим для гри.
Все ОК, але зайшло тільки з 2 разу
Цікава гра.
Реклама божевільна.
Жахлива гра вилітає та не заходить
Нічого, крім реклами. Заплутано, без вказівок і насильно просять похвали, високі оцінки та додаткові завантаження. Якщо десь щось глибоко не приховано, без сумніву, це найобразливіші розробники, яких я коли-небудь бачив. З дуже великим відривом.
Дуже класна гра, дякую розробникам Гра на українській мові для мене це великий плюс тому, що англійську я знаю не дуже. Але є один мінус у грі дуже багато реклами.
Це справді весело, не так багато реклами та хороші питання щодо вирішення проблем
Ця гра була дуже крутою, але дрібниця, яка є рекламою, ой! Це дуже засмучує, що гра була гарною v.v.v, але переглядайте цю рекламу кожні 30 секунд, я рекламую, тому подивіться, будь ласка, це, але ця гра була дійсно гарною 💛
Чудова гра, але... У ній ЗАБАГАТО реклами для безкоштовної гри. Мета - змусити вас купити гру. Відвернуло мене до кінця.
Мені подобається гра, вона весела, але спробуйте усунути цю безліч допоміжних засобів, тому що я не можу дивитися два допоміжні засоби і грати в один рівень, як насправді 🙄, хлопці, кожен рівень це забагато
Бути змушеним переглядати 30-секундну рекламу між кожним клацанням на екрані – це абсолютна НЕМНОГО. Мені дуже подобається концепція - тому я завантажив. Без реклами виконання нормально. Але включення реклами, яка так часто витрачається даремно, щоб змусити покупку, є поганою помилкою, яка призвела до видалення. Розумніша концепція: робіть те, що роблять інші програмісти, і залишайте перші кілька рівнів абсолютно безкоштовними, даючи гравцям час, щоб по-справжньому подобатися ваша гра, перш ніж почати примусову рекламу.
Ігра погана!!! Вона в мене не відкривається! І пише що програма моментами перестає працювати. Я обурена!😡😡😡
Я думаю, що це не добре для вашого Bain. Я граю для свого задоволення, він не має жодних причин. Це не для вас Bain, якщо ви хочете грати та вчитися, тому ви граєте в ігри Lucas games.
Мені подобається ця гра, вона дійсно допоможе вам побачити, який вік вашого мозку. Я отримав цю гру сьогодні, і це дійсно дуже весело, це так весело, що я мав поставити їй п'ять зірок, я маю на увазі, що вам погано просто сидіти і грати в телефон цілий день, але ця гра весела.
Класна гра
хороша гра просто позбудьтеся від реклами
Ця гра дуже гарна, мені вона сподобалася, і вона також була легкою, але я б скаржився на те, що її відкриття займає багато часу, але в іншому все добре, все добре, дякую за гру, це було дуже приємно...
Braindom 2: Brain Teaser Games શબ્દ ztoy